Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Uygun veya özel bir çıkışın yangın yahut çeşitli sair nedenlerle engellenmesi yerinde da alternatif olarak fonksiyon üstlenir. Acil çışitalar çoklukla bina yürekindeki önemli alanlarda bucak kızılır. Ivedili bir kalıp esnasında insanların toplanabileceği merdiven tırı vırıluğu, koridor yahut diğer yerler buna dahildir.

Yangın bapsı fiyatları, bapnın boyutuna, kalitesine, inşa malzemesine ve gayrı faktörlere rabıtalı olarak değişir. ölçün bir yangın kapısı dâhilin fiyatlar vasati 1500 TL ile 2750 TL beyninde değkârmektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa yakınlarında açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin yoklama şeşna allıkınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorumluluk tuzakıyoruz.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir ivedili hatır anında insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Hassaten bina içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür Yangın Merdiveni Kapısı sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı kesifı sıkıcaya kapanmaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

CMD Maden; birinci sınıf ve muteber yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın güvenliği konusunda bilirkişi kadrosuyla Türkiye genelinde görev vermektedir.

Evgin çıkış bapsı asli amacı, bir yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın kapısı ve müstacel çıkış bapsı farklı yararlanma amaçları haysiyetiyle çoğunlukla binanın farklı yerlerinde bulunur.

şayet bir yangın kapısı midein hediye mabeyinştırması mimarilıyor ise bu durumda en yavuz yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna gereğince Yangın Çıkış Kapısı en yakın hediyeı fethetmek olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page